עפעוף לא רצוני בעין ימין

דיון מתוך פורום  ניתוחי רשתית וניתוחי עיניים משולבים

01/06/2005 | 17:51 | מאת: שלומיתשלומית

ד"ר שטרסמן שלום, אנא עזרתך- מזה שבוע, לפרקים (במשך חצי דקה-דקה מדי כמה שעות), יש לי תנועה לא רצונית בעפעף ימין, כמו שריר או עצב שנתפס. בעבר זה קרה לי אולי פעם בשנה, לשניות ספורות בלבד. יש לציין כי יש לי משקפיים (מס' 1), שאיני מרכיבה, משום שלא נוח לי. האם יתכן שזה משום שהעין מתאמצת מדי? האם הדבר עלול להיות סימפטום למשהו רציני? האם מחייב הדבר פנייה לבדיקה, או שזה בדרך כלל עובר לבד? האם יתכן שזה קשור בשמש? האם במתחים? באופן כללי לא הייתי רוצה להתחיל להיות תלוייה בטיפות למיניהן.. בקיצור, אשמח אם תרחיב מעט בנידון... המון תודה מראש, שלומית

03/06/2005 | 00:08 | מאת: ד"ר ישראל שטרסמן

התופעה היא מאוד שכוחה וכמעט תמיד חולפת תוך מספר שבועות. לפעמים יתכן שזה קשור למתח או עייפות. זה לרוב אינו דורש טיפול.

מנהל פורום ניתוחי רשתית וניתוחי עיניים משולבים