תופעה בעין

דיון מתוך פורום  ניתוחי רשתית וניתוחי עיניים משולבים

14/05/2005 | 18:28 | מאת: שרה

אני בת 58 ולאחרונה הופיעה תופעה באחת העיניים כאילו איזה בלון עם חוט שעובר מצד לצד כל הזמן , רופא עיניים של אחת הקופות ביצע בדיקת לחץ תת עיני וקבע שיש שינויים של הג'ל של העין ושאין מה לעשות. העין תתרגל לבלון הזה שמטייל כל הזמן מצד לצד ולבסוף זה לא יפריע. האם זוהי החלטה סופית או שיש מה לעשות? אין פתרון?

16/05/2005 | 21:01 | מאת: ד"ר ישראל שטרסמן

יתכן שזה היפרדות של הזגוגית ויש לודאות שאין קרע או היפרדות של הרשתית. אם זה זה אז לרוב זה נרגע לבד ללא טיפול.

מנהל פורום ניתוחי רשתית וניתוחי עיניים משולבים