לייזר לנקודות ניווניות בהיקף הרישתית

דיון מתוך פורום  ניתוחי רשתית וניתוחי עיניים משולבים

11/05/2005 | 14:39 | מאת: דוד שירן

שלום אני לאחר 3 ניתוחים לאיחוי קרע ברישתית והחזרה לאחר היפרדות. הניתוחים השני והשלישי היו ניתוחי ויטרוקטמיה. אני עדיין עם גז c3f8 בעין ימין. טרם שוחררתי מביה"ח המליצו לי לעשות טיפול לייזר בעין שמאל בגלל נקודות ניווניות בהיקף הרישתית וחורים מיקרוסקופים, אך גם הוסבר לי שהטיפול עלול לפגוע באיכות הראיה במידה וייווצר קיש דם. החלטתי לא לעשות את הטיפול בשלב זה עד שראייתי בעין הימנית תשתפר. שאלתי היא, מהי אכן מידת הסכנה לירידה באיכות הראיה לאחר טיפולי לייזר? תודה דוד

11/05/2005 | 15:33 | מאת: ד"ר ישראל שטרסמן

זה נדיר שטיפול לייזר עבור חורים ברשתית ההיקפית יגרום לירידה בראיה.

11/05/2005 | 15:33 | מאת: ד"ר ישראל שטרסמן

זה נדיר שטיפול לייזר עבור חורים ברשתית ההיקפית יגרום לירידה בראיה.

מנהל פורום ניתוחי רשתית וניתוחי עיניים משולבים