אודם בעיניים תמידי

דיון מתוך פורום  ניתוחי רשתית וניתוחי עיניים משולבים

16/04/2005 | 23:49 | מאת: עידן

שלום ד"ר,אני בחור צעיר כבן 22 משוחרר מצה"ל ושמתי לב לאודם בעיניים שהתחיל רק בתקופת הצבא אז שאלתי הראשונה מדוע זה התחיל דווקא בצבא? ועוד שאלה חשובה היא:למה תמיד הם נראות אדומות ואני מתכוון על נימי דם קבועים שנמצאים במקומות קבועים בעין, האם יכול להיות שאני לא יישן טוב כבר חודשים? (אני לא מתעורר בלילה). וגם תמיד שאני מגיע לקניון ומסתכל במראה אז הם ממש אדומות וכאילו עייפות כאלה, בשעות הערב הם תמיד אדומות ולפעמים ביום שאני נמצא בחוץ אז הם פחות אדומות,בקיצור זה ממש מפריע לי המצב הזה זה מטריד אותי תמיד חושבים שאני מעשן סמים או לא יודע מה. אולי זה אדום מהמוח? אני כבר לא יודע איך זה שלכל האחים שלי וההורים והחברים זה לא קורה גם בקניון גם בכל מקום ורק לי זה ככה אני. אשמח אם תענה לי בתשובה מספקת וברוגע וסבלנות. תודה.

17/04/2005 | 23:15 | מאת: ד"ר ישראל שטרסמן

זאת לא בעיה ברשתית. תיבדק אצל רופא עיניים לודאות שאין דלקת או זיהום או אלרגיה או כל בעיה אחרת היכולה לגרום לאודם.

מנהל פורום ניתוחי רשתית וניתוחי עיניים משולבים