דלקת עיניים חמורה

דיון מתוך פורום  ניתוחי רשתית וניתוחי עיניים משולבים

02/04/2005 | 17:26 | מאת: ענת.כ.

מזה כשבוע בעלי סובל מדלקת עיניים חמורה שמחמירה מיום ליום. הוא נדבק מבתי בת ה3.5 וכמו כן גם הבת הקטנה (בת שבעה חודשים) נדבקה. לאחר ההדבקות העין הזדהמה מאבק במקום עבודתו ומצבו החמיר. הוא סובל מהפרשות, נפיחות, יובש ואודם בשתי העיניים. כמו כן מגירויים וכאבים. העיניים נעצמות מההפרשות הרבות והוא אינו מצילח לתפקד ולישון. הוא ביקר מספר פעמים אצל רופא עיניים שנתן לו טיפות בביקור הראשון ובביקור השני ביקש שלא ישתמש בהם יותר ויטפל רק באמצעות צמר גפן מהול בתה להרגעה ויתן לזמן להעביר את הזיהום. נראה כי מצבו לא משתפר ואף מחמיר. מה ניתן לעשות אודה על תשובתך המהירה.

04/04/2005 | 00:14 | מאת: ד"ר ישראל שטרסמן

כדאי שיבדק על ידי רופא עיניים. יתכן שיש צורך ללקחת תרביות ואולי לתת טיפות אנטיביוטיקה.

מנהל פורום ניתוחי רשתית וניתוחי עיניים משולבים