CSR

דיון מתוך פורום  ניתוחי רשתית וניתוחי עיניים משולבים

19/01/2005 | 23:17 | מאת: עדי

לפני כעשרה ימים אובחן אצלי CSR בעין ימין. נאמר לי שהבעיה אמורה לחלוף תוך מספר שבועות. אני עובד כמהנדס, ויום עבודה טיפוסי שלי כולל כעשר שעות עבודה מול מחשב וקריאת מסמכים. שאלתי: האם אופי העבודה שלי עלול לפגוע בסיכויי ההחלמה, או להאריך את זמן ההחלמה? האם נדרש להמנע מאימוץ העיניים בתקופה זו, בעבודה ובבית, ואם כן - באיזו רמה?

25/01/2005 | 19:54 | מאת: ד"ר ישראל שטרסמן

אתה יכול להמשיך לעבוד כרגיל. אין חשש שהמשך העבודה תפגע בסיכויי ההחלמה.

16/03/2005 | 22:59 | מאת: רז

היי עדי גם אני אובחנתי עם CSR ראשית אני מקווה שאתה חזרת למצבך הרגיל שנית , רציתי לשאול האם ההחלמה שלך הייתה מלאה חלקית או היה צורך בהתערבות חיצונית (צריבה בלייזר)? תודה מראש רז

מנהל פורום ניתוחי רשתית וניתוחי עיניים משולבים