תחושת אי-נוחות בעין ובעיות ראייה

דיון מתוך פורום  ניתוחי רשתית וניתוחי עיניים משולבים

17/01/2005 | 09:16 | מאת: ישראל

שלום רב, אני שואל בקשר לאימי בת 63. אימי סובלת מספר שבועות רב מסימפטומים של גירודים בעין, וכן ירידה ביכולת לראות טלוויזיה בשעות הערב (עייפות העיינים), למרות שברשותה משקפיי ראייה למרחוק (מספר לא גדול). היא קיבלה את התרופות דקסמיצין וניבוסטין שלא ממש עזרו, והבעייה ממשיכה. לחץ קרקעית העין שלה הוא 18. מה יכולה להיות הסיבה לבעיותיה? האם ישנן בדיקות אותן היא צריכה לעבור? אני שואל כי לצערי היחס אותו קיבלה מקופת החולים הוא שערורייתי ולא רציני בעליל. תודה מראש

17/01/2005 | 22:33 | מאת: ד"ר ישראל שטרסמן

הסימפטומים אינם מתאימים לבעיה ברשתית. יש לפנות שוב לרופא עיניים על מנת לקבוע את הגורם לתלונותיה.

17/01/2005 | 22:33 | מאת: ד"ר ישראל שטרסמן

הסימפטומים אינם מתאימים לבעיה ברשתית. יש לפנות שוב לרופא עיניים על מנת לקבוע את הגורם לתלונותיה.

מנהל פורום ניתוחי רשתית וניתוחי עיניים משולבים