יעוץ

דיון מתוך פורום  ניתוחי רשתית וניתוחי עיניים משולבים

03/01/2005 | 20:27 | מאת: רינה

דר שטרסמן שלום אימי בת 65 חולה במחלת מילומה נפוצה ומרותקת למיטה לאחרונה ישנה תופעה של תחושת יתושים שמסתובבים לה סביב העיניים אין באפשרותינו להוציא אותה מהבית (ניתצן אך זאת הערכות רצינית ביותר) ניסיתי בהרבה מקומות לברר אם ישנו שירות רפואת עיניים לבדיקה בבית החולה האם אתה מכיר רופא או מוסד מסוים שעושה את השירות מודה לך מאוד רינה

03/01/2005 | 22:43 | מאת: ד"ר ישראל שטרסמן

לרינה, איני מכיר סידור רשמי לביקורי בית. את יכולה לפנות לאחד מהרופאי עיניים באיזור של אימך ולבקש שיבדוק את מה שאפשר במסגרת ביתית.

03/01/2005 | 22:43 | מאת: ד"ר ישראל שטרסמן

לרינה, איני מכיר סידור רשמי לביקורי בית. את יכולה לפנות לאחד מהרופאי עיניים באיזור של אימך ולבקש שיבדוק את מה שאפשר במסגרת ביתית.

מנהל פורום ניתוחי רשתית וניתוחי עיניים משולבים