דלקת עיניים

דיון מתוך פורום  ניתוחי רשתית וניתוחי עיניים משולבים

26/12/2004 | 16:47 | מאת: יהודה

לפני כחודש לקיתי בדלקת עיניים ויראלית. האודם בעיניים וההפרשות מהן הלכו ונעלמו עם הזמן. אולם, לפני כעשרה ימים, בעיקר בשעות הלילה, החלה להופיע לי מעין הילה או רשת סביב פנסי הרחוב או פנסי מכוניות שמולי או רמזורים. בתחילה היו הרשתות קטנות ודלילות, אולם עם הזמן הן הולכות ונעשות יחסית צפופות יותר. מעבר לכך, יש לי קשיים בעיקר בבוקר, במיקוד מול טקסט כתוב. במה מדובר? כיצד ניתן להיפטר מהבעיה? אם הנושא עדיין ויראלי ואין לו פיתרון תרופתי או אחר, מהו אורך הנשימה שאני צריך להצטיד בו?

26/12/2004 | 21:12 | מאת: ד"ר ישראל שטרסמן

ליהודה, יתכן שאתה סובל מפצעים על הקרנית כסיבוך העשוי להופיע לאחר דלקת ויראלית של הקרנית. אני ממליץ להיבדק שוב על ידי רופא עיניים כדי לברר ענין זה. אם זה אמנם מה שיש בדרך כלל זה משתפר עם הזמן. לעיתים ממליצים לטפל בזה עם טיפות של סטרואידים.

26/12/2004 | 21:12 | מאת: ד"ר ישראל שטרסמן

ליהודה, יתכן שאתה סובל מפצעים על הקרנית כסיבוך העשוי להופיע לאחר דלקת ויראלית של הקרנית. אני ממליץ להיבדק שוב על ידי רופא עיניים כדי לברר ענין זה. אם זה אמנם מה שיש בדרך כלל זה משתפר עם הזמן. לעיתים ממליצים לטפל בזה עם טיפות של סטרואידים.

מנהל פורום ניתוחי רשתית וניתוחי עיניים משולבים