ניתוח עם טיפות עיניים

דיון מתוך פורום  ניתוחי רשתית וניתוחי עיניים משולבים

15/10/2016 | 01:13 | מאת: רויטל

שלום, האם זה הגיוני, סביר ותקין להשתמש בהוראת הרופא בטיפות עיניים מסוג : סטרודקס + אופלוקס במשך 3 חודשים רצופים לאחר ניתוח הפרדות רשתית?

בהחלט הוראה יוצאת דופן. אופלוקס זו אנטיביוטיקה בטיפות עיניים - לרוב משתמשים בשבועיים ראשונים, לעיתצים מעט יותר. סטרודקס אלו סטרואידים מקומיים, ולעיתים יש צורך בטיפול ממושך יותר - אם כי לרוב נמשך כחודש - עד חודשיים עם ירידה הדרגתית. חשוב להדגיש כי אין סכנה בטיפול כמו שציינת, וכדאי לשאול את הרופא מדוע הוא נחליט על טיפול ממושך יותר.

מנהל פורום ניתוחי רשתית וניתוחי עיניים משולבים