ילד בן 7 שאלה דחופה , מאוד חשובה לנו התשובה

דיון מתוך פורום  ניתוחי רשתית וניתוחי עיניים משולבים

08/03/2016 | 17:41 | מאת: אתי

לנכדי יש בעייה בעיניים קשה להגדרה מבחינת הרופאים בשניידר , מה שאובחן בשנים האחרונות לילד שהוא בן 7 זה סינכיה של הרשתית , דימום בעין אחת שנראה ללא החמרה כרגע והצטלקות , השאלה המוזרה שלי האם מותר לילד לעסוק בספורט אתגרי וחלילה יש סכנה לעיניים בגלל לחץ ? כמו לעלות על כדור פייר בול באילת אטרקציה . בין שני עמודים גדולים קופץ כדור גדול לאוויר כשהילד בתוכו ומגיע לגובה של שמונים מטרים ומתגלגל ,תודה מראש

שאלה מורכבת מדי ובפרט שאין לי מושג במה מדובר שכן המידע הוא חלקי ולא מדוייק.

מנהל פורום ניתוחי רשתית וניתוחי עיניים משולבים