עין שמאל דומעת תודה על תשובתך בהקדם

דיון מתוך פורום  ניתוחי רשתית וניתוחי עיניים משולבים

02/03/2016 | 20:17 | מאת: דפנה

שלום ותודה מראש, בת 61, לפני כמה ימים ישנתי עם האיפור בלילה כמה ימים ושלשום קמתי בבוקר וכל הזמן יורדות לי דמעות רק בעין שמאל. לא הרבה דמעות אבל כל הזמן וזה לא נעים לי. דבר כזה לא היה לי מעולם ואני קצת מבוהלת. האם זה בגלל האיפור? קראתי באינטרנט שבגילי יש דבר שנקרא סתימת צנורות הדמעות לא שהבנתי בדיוק מה זה אבל זה נשמע מבהיל. מה עלי לעשות ואני לא רוצה לגשת לרופא עיניים כי אני די מפחדת מרופאים ונמנעת מללכת אליהם. אני כבר 15 שנה אם אותה משקפיים לקרוב מס. 1.5 ושמתי לב שהראיה שלי לא הכי טובה גם לרחוק ולא עושה עם זה כלום מהפחד. אודה על תשובתך בהקדם,,, דפנה.

פני לרופא. לא קשור כלל לנושא הפורום שהוא מחלות וניתוחי רשתית.

מנהל פורום ניתוחי רשתית וניתוחי עיניים משולבים