זריקות אוסטין בעין בבית חולים איכילוב

דיון מתוך פורום  ניתוחי רשתית וניתוחי עיניים משולבים

05/02/2016 | 20:24 | מאת: חיים

אני מקבל זריקות בעין ועכשיו עשיתי זריקה 2 וצריך לעשות עוד זריקה 1 רציתי לברר בעקבות המקרה שקרה בחיפה לאנשים שקיבלו זריקה וקיבלו זיהום והפסיקו לראות בעין מה עלי לעשות אם תוכל לעזור לי בתודה חיים

בכל הזרקה לעין, בדומה לניתוח עיניים - יש סיכון לזיהום. הסיכון הוא נמוך ביותר, לערך 1 לכל 10000 זריקות. המקרה שדווח בבית חולים כרמל היה חריג, ונבע מתקלה מקומית. בכל מקרה בו יש כאבים, ירידה בראיה, עין אדומה או הפרשה מוגלתית לאחר זריקה - יש לפנות מיידית למוסד בו בוצע הטיפול, כיוון שגם אם חלילה נוצר זיהום - אבחון וטיפול מידיים מקטינים משמעותית את הנזק. רפואה שלמה - ד"ר הלל גרייפנר

מנהל פורום ניתוחי רשתית וניתוחי עיניים משולבים