תודה לד"ר גרייפנר ושאלה.

דיון מתוך פורום  ניתוחי רשתית וניתוחי עיניים משולבים

04/02/2016 | 03:37 | מאת: ישראל

תודה דוקטור גרייפנר.על תשובתך בעניין אווסטין שכלול בסל הבריאות. השאלה שעדיין דרוש לי חידוד בה היא, שלאחרונה קופ"ח מאוחדת מאשרת את ההזרקה בבי"ח ללא תשלום ,אך דורשת תשלום עבור חומר ההזרקה. דבר שלא היה בעבר. האם קיימת הצדקה לכך בחוק ביטוח הבריאות. תודה לך שוב מראש. ישראל.

זה סידור שלא מוכר לי, ייתכן והם מצאו ,פירצה, בהגדרת החוק.... אפשר לברר במשרד הבריאות או דרך נציבות קבילות הציבור לחוק ביטוח בריאות ממלכתי (באתר אינטרנט של משרד הבריאות)

מנהל פורום ניתוחי רשתית וניתוחי עיניים משולבים