הסרת משקפיים ע"י שיטת אורטו קיי- עדשות מגע בלילה-

דיון מתוך פורום  ניתוחי רשתית וניתוחי עיניים משולבים

03/02/2016 | 20:29 | מאת: לילכית

שלום רב, לבתי יש מספרים 7,6 בעיניים והיא בת 16. רוב הזמן היא מרכיבה עדשות. האופטומטריסט שלנו המליץ לנו על שיטת אורטו קיי, בה מרכיבים עדשות מגע בלילה, וזאת על מנת להוריד את המספרים. האם אין בכך סיכון בעתיד? סיכון לקרנית או לרשתית? היכן אוכל לברר סיכונים בהליך זה ואם זה בכלל מומלץ על ידי רופאי עיניים ולא אופטומטריסטים???? תודה מראש, בברכה, לילך

לא קשור כלל לפורום. בכל מקרה - השיטה לא מתאימה כלל למספרים מעל 4-5, כמובן שיש סיכונים חלקם משמעותיים לקרנית, חשוב להבין כי לא ,מוריד משקפיים" אלא משנה את המספר זמנית למשך חצי יום.... והעיקר - חשוב לוודא כי לאופטומטריסט יש נסיון והוא מבין את התחום - כי רובם לא.

04/02/2016 | 14:37 | מאת: לילך

תודה על תשובתך

מנהל פורום ניתוחי רשתית וניתוחי עיניים משולבים