ניסוי בתאי גזע?

דיון מתוך פורום  ניתוחי רשתית וניתוחי עיניים משולבים

16/01/2016 | 18:55 | מאת: שי

שלי שמי שי ואני בן 29. הבנתי שעורכים ניסויים בתאי גזע לחולים עם בעייה ברשתית העין. אני רואה בעין אחת מכיוון שבעין השנייה נולדתי עם קולובומה ומכיוון שהעין הזאת לא רואה מלידה היא פיתחה פטיזיס. רציתי לדעת האם אתם עורכים ניסויי תאי גזע על מנת לנסות לשקם עין עם פטיזיס?

אין לי קשר לנסויים אלו. בכל מקרה מדובר על נסיון שיקומי מינימלי של תאי הרשתית בעיניים שראו בעבר - ובוודאי לא בעין שעברה פטיזיס. שמור על העין השניה!

מנהל פורום ניתוחי רשתית וניתוחי עיניים משולבים