לאחר ניתוח היפרדות רישתית

דיון מתוך פורום  ניתוחי רשתית וניתוחי עיניים משולבים

22/12/2015 | 17:49 | מאת: דני

שלום. עברתי לפני כחודש וחצי ניתוח עם החדרת גאז. בביקורת לאחר חודש הופניתי מיידית לאישפוז בגלל דימום בעין. מקבל טיפות פרד פורטה, שיורדות במינון מדי שבוע. ראייה מטושטשת ביותר. משהו קבוע וקטן צף בעין. בחלק השמאלי בכשליש עין יש כיסוי מעין חלבי אבל ניתן לראות דרכו מטושטש כמו היתר. הביקורת הבאה בבית חולים בעוד כעשרים יום. יש ממה לדאוג כעת?

לא ברור היכן בעין הדימום. נראה שאם הזמינו אותך לביקורת לא מיידית וכן לפי הטיפול כי לא מדובר בסיבוך משמעותי..

מנהל פורום ניתוחי רשתית וניתוחי עיניים משולבים