לד"ר שלום

דיון מתוך פורום  ניתוחי רשתית וניתוחי עיניים משולבים

18/11/2015 | 11:55 | מאת: לירן

האם היית מגדיר ניתוח להסרת משקפיים בלייזר מסוכן? המכונים והרופאים שעובדים בענף ממליצים ,אך תמיד נשמעת הביקורת שהם עצמם לא עושים. מה תמליץ לי ? אני בכוונה מתייעץ איתך ולא עם רופא מהאסכולה

בהנחה שאתה מתאים לניתוח - ולא מבוגר מדי - הניתוח נחשב בטוח , ואכן משנה את איכות החיים. צריך לזכור שגם אם משצליח ללא סיבוכים - כתוצאת לוואי מאד נפוצה עשוי להיגרם יובש כרוני בעיניים, לעיתים סינוור מאורות בלילה, ומעין הילות סביב מנורות.

מנהל פורום ניתוחי רשתית וניתוחי עיניים משולבים