זמן החלמה מניתוח עקב הפרדת רישתית

דיון מתוך פורום  ניתוחי רשתית וניתוחי עיניים משולבים

14/11/2015 | 19:42 | מאת: דני

שלום.אני היום אחרי כחודש מהניתוח בו הוחדר גז. אין כרגע יותר גז ואין עיגול שחור של הגז, אבל הראייה מאד גרועה. מהשבוע הבא אני כבר אהיה עם כדור אחד פרד פורטה לשבוע. כשאני מתעורר בבוקר, הראייה יותר טובה ואז חולפת. הבנתי שאסור לטוס אבל עד מתי, ומה זמן ההחלמה וחזרה לראייה רגילה. תודה

אם אין גז - מותר לטוס. בהנחה שסיבת הניתוח היתה הפרדות רשתית - שיקום ראיה עשויה לקחת אף חצי שנה, ולעיתים הראיה משתפרת רק באופן חלקי.

מנהל פורום ניתוחי רשתית וניתוחי עיניים משולבים