ראיה לאחר ניתוח היפרדות רשתית

דיון מתוך פורום  ניתוחי רשתית וניתוחי עיניים משולבים

03/09/2015 | 18:56 | מאת: אינה

שלום, אמי בת 68 לפני יומיים עברה ניתוח עקב היפרדות רשתית בעין. הניתוח בוצע תוך החדרת סיליקון. כרגע היא לא רואה כלל בעין המנותחת. האם המצב נורמלי יומיים אחרי הניתוח? מתי הראיה אמורה לחזור? לפני הניתוח הראיה שלה הייתה תקינה.

נוכחות שמן סיליקון בעין פוגעת בראיה - ולמעשה רק לאחר הניתוח הבא להוצאת שמן הסיליקון ניתן יהיה להעריך את חדות הראיה. במידה ומרכז הרשתית לא היה מופרד לפני הניתוח - ניתן לקוות כי חדות הראיה הסופית תהיה טובה.

17/09/2015 | 07:43 | מאת: אינה

מנהל פורום ניתוחי רשתית וניתוחי עיניים משולבים