דופלר עורקי צוואר קרוטיס

דיון מתוך פורום  ניתוחי רשתית וניתוחי עיניים משולבים

15/05/2015 | 13:50 | מאת: מזל

בסד השבוע היה לי מצב שראיתי מסך שחור בעיניים למשך כשתי דקות. רופא עיניים בבדיקת הגדלת אישונים אישר שהכל תקין ושלח אותי לבדיקת דופלר עורקי צואר קרוטיס. התוצאה: ימין אין הםרעה המודינאמית אין ממצא אנטומי פטוחוגי העורק הפנימי הדיסטלי מפותל. חוליות זרימה תקינה. שמאל אין הפרע המודינאמית אין ממצא אנטומי פטולוגי. חוליות זרימה תקינה. מה זה העורק הפנימי הדיסטלי מפותל? תודה אודה על תשובתך על תוצאת הבדיקה 7

תוצאות הבדיקה אינם מראים שיש מקור לבעיה בלי גדם מהעורק הצווארי הראשי.

מנהל פורום ניתוחי רשתית וניתוחי עיניים משולבים