הרשתית והודו

דיון מתוך פורום  ניתוחי רשתית וניתוחי עיניים משולבים

14/12/2004 | 19:57 | מאת: שרה

לד"ר שטרסמן :מזה חודשיים אני סובלת מהפרדות הרישתית. אני נוסעת להודו לשנה. איך אוכל לדאוג שהמצב לא יחמיר וישתפר? בתודה שרה

16/12/2004 | 00:33 | מאת: ד"ר ישראל שטרסמן

אם אמנם יש לך היפרדות של הרשתית יש סיכוי גבוהה שיש לתקנו בהקדם בעזרת ניתוח. כמובן שיש להיבדק על ידי מומחה לניתוחי רשתית. אם הוא יקבע שיש צורך בניתוח אז מאוד רצוי לטפל בזה בהקדם וכמובן לפני הנסיעה. יש מנתחי רשתית מצוינים בהודו אך כמובן שאת תרצי לטפל בזה כאן בארץ!

16/12/2004 | 07:53 | מאת: שרה

דוקטור נכבד ברצוני להמשיך ולשאול האם ניתוח הרשתית, לאחר הפרדותו, הוא ניתוח מסובך? כמה זמן? ובאם ההרדמה היא מקומית .כמה זמן היא ההתאוששות? כך שאוכל לצאת להודו והאם יש המשך טיפול או הגבלות? בתודה שרה

מנהל פורום ניתוחי רשתית וניתוחי עיניים משולבים