קרע ברשתית החלמה מליזר

דיון מתוך פורום  ניתוחי רשתית וניתוחי עיניים משולבים

24/04/2012 | 09:27 | מאת: רונית

שלום. בת 38 בריאה ומרכיבה משקפיים מס' 4.5. לפתע ראיתי ריצודים שחורים ועבים בעין ימין שלא פסקו, ובבית חולים נקבע שיש לי קרע פרסתי סופרונזלי עם דימום, ביצעו טיפול לייזר לפני יומיים ומאז הראיה מאוד מטושטשת מסך לבן וריצודים שחורים מאוד עבים וגדולים. הייתי בביקורת אתמול ואמר שקרע מוקף היטב מעט vh עקב קריעה של כלי דם על ה flap/מה עושים? האם יעבור? מאוד לחוצה גם על העין השניה שהיא היחידה שמתפקדת

טישטוש הראיה אינו מהקרע - אלא מהדמום הקטן - שייספג עם הזמן. בהנחה שהטיטול לייזר מוצלח וימנע הפרדות של הרשתית - הראיה תשוב להיות טובה, למעט FLOATERS - ז"א מעט נקודות שישארו - בעיקר אם תחפשי אותם. כרגע - סבלנות, וביקורת ע,פ מה שהומלץ.

מנהל פורום ניתוחי רשתית וניתוחי עיניים משולבים