REM בשתי העיניים

דיון מתוך פורום  ניתוחי רשתית וניתוחי עיניים משולבים

29/08/2010 | 20:55 | מאת: שרי

שלום רב REM אובחן אצלי בשתי העיניים .אני מרכיבה משקפיים מולתי פוקל האם מעבר לבי פוקל יקל על ראיה למרחק ויפחית את העיוותים במיוחד בנהיגה? תוצאות OCTעובי מרכז המקולה 365 מיקרון עם תמונה שיכולה להתאים לחור מקולרי פסאודו חור האם לפי התןצאות עלי להפסיק לנהוג.? תודה מראש שרי

ם הראיה טובה יותר מ-6/12 וללא עיוות המפריע סובייקטיבי לנהיגה - אין מניעה לנהוג. לגבי סוג המשקפיים - זה עניין של נסוי -אך יש להתייעץ עם אופטימטריסט בעל נסיון.

מנהל פורום ניתוחי רשתית וניתוחי עיניים משולבים