היפרדות רישתית גלאגוגמה

דיון מתוך פורום  ניתוחי רשתית וניתוחי עיניים משולבים

04/01/2024 | 00:46 | מאת: ישראל

לפני שנתיים נותחתי בהיפרדות רישתית כיום אני עם סיליקון בעין והעין משנה צבע לכחול ומציעים לי כל מיני ניתוחים והאחרון שבהם זה להוציא תגלגל ולהשים תותבת האם יש תיקון לדבר הזה או שזה בלתי הפיך?

לא שאלה פשוטה, ובעיקרון - עקירת עין והתאמת תותבת זו פעולה שנשמרת רק למקרים בהם מדובר על עין עם עיוורון מוחלט ובלתי הפיך, ובנוסף שיש כאב כרוני ובלתי נשלט - הפוגע משמעותית באיכות החיים - ולא ניתן לטיפול בדרך אחרת. בברכה - ד"ר הלל גרייפנר מומחה לניתוחי רשתית - זגוגית וקטרקט (vitreo-retinal & cataract surgery) מרפאה ותיאום ניתוחים – 08-9760247, WhatsApp – 052-8100644

מנהל פורום ניתוחי רשתית וניתוחי עיניים משולבים