התאוששות מניתוח ויטרקטומיה

דיון מתוך פורום  ניתוחי רשתית וניתוחי עיניים משולבים

25/07/2023 | 22:17 | מאת: קובי

בחודש מרץ עברתי ניתוח ויטרקטומיה שבו גם בוצע ניתוח קטרקט. בחודשיים הראשונים הרגשתי מצויין. לאחר 3 חודשים התחיל לי יובש בעין, כאב פנימי ולעיתים סינוור ביציאה לשמש ואו בתאורה חזקה שמתרחש מספר ימים. בבדיקת רופא העניים כולל OCT וכן OCT לעצב חודשיים אחרי הניתוח הודגם שהרשתית בסדר. השאלה, מה עלי לעשות?

יובש בעין - כדאי לטפל בטיפות מתאימות ייתכן והתחיל קטרקט משני - צריך לשאול את הרופא על כך. בברכה - ד"ר הלל גרייפנר מומחה לניתוחי רשתית - זגוגית וקטרקט (vitreo-retinal & cataract surgery) מרפאה ותיאום ניתוחים – 08-9760247, WhatsApp – 052-8100644

מנהל פורום ניתוחי רשתית וניתוחי עיניים משולבים