בדיקת פזילה וחדות ראיה

דיון מתוך פורום  ניתוחי רשתית וניתוחי עיניים משולבים

18/07/2023 | 15:25 | מאת: Yoni

שלום אני בן 19 סובל מניסטגמוס מולד , פזילה , עין עצלה וקוצר ראייה בינוני . אתמול הייתי אצל רופאת עיניים מומחית פזילה שעשתה לי בדיקת חדות ראייה והתוצאות היו כאלה: עין ימין: CC 6/9 PT עין שמאל: CC 6/24 PT רציתי לדעת האם זה אומר שזו חדות הראיה שלי ? יש לציין שקראתי מהלוח שלוש ספרות מתוך 5 והיא עצרה אותי היא אמרה לי זהו ויכולתי להמשיך עוד .

זו חדות הראיה. את שאר השאלות - בבקשה לחפש בפורום אחר, כי זה לא קשור לרשתית..

מנהל פורום ניתוחי רשתית וניתוחי עיניים משולבים