ניתוח חיגור עקב היפרדות רשתית

דיון מתוך פורום  ניתוחי רשתית וניתוחי עיניים משולבים

25/04/2023 | 20:53 | מאת: משה

שלום, עברתי ניתוח חיגור עקב היפרדות רשתית, ומכיון שהגעתי מאוחר מידי נפגעה לי הראיה כך שהניתוח בלם את ההידרדרות אך לא שיפר את הראיה, לטענת המנתח נכנסו נוזלים בין הרשתית לגלגל העין ותאי הראיה שבמקום מתו, רציתי לשאול האם קיים טיפול כלשהו לשפר את הראיה או שהמצב אבוד. תודה רבה.

הטיפול הכירורגי - במידה והצליח - מחזיר את הרשתית למקום. השיקום - תלוי בין השאר בזמן שהיא הייתה פרודה כדאי לעשות צילום OCT רשתית - לוודא כי אין שארית קטנה של נוזלים מתחת לרשתית.. בברכה - ד"ר הלל גרייפנר מומחה לניתוחי רשתית - זגוגית וקטרקט (vitreo-retinal & cataract surgery) מרפאה ותיאום ניתוחים – 08-9760247

מנהל פורום ניתוחי רשתית וניתוחי עיניים משולבים