תוצאת oct אשמח לעזרה בפענוח

דיון מתוך פורום  ניתוחי רשתית וניתוחי עיניים משולבים

10/04/2023 | 13:00 | מאת: גבע

הלן פענוח בדיקת ה- OCT של הנ"ל: עין ימין קונטור פוביאלי שמור, ציסטות אינטרה רטינליות, מוקדים היפררפלקטיביים תוך רשתיים המתאימים לאקסודטים. שכבות ה-RPE/PR שמורות. קפלים כורואידליים. עובי הרשתית המקולרית מגיע ל-253 מיקרון. עין שמאל קונטור פוביאלי שמור, ציסטות אינטרה רטינליות, מוקדים היפררפלקטיביים תוך רשתיים המתאימים לאקסודטים. מוקדי אי סדירות של שכבות ה-RPE/PR .קפלים כורואידליים. עובי הרשתית המקולרית מגיע ל-244 מיקרון.

כדאי לגשת לרופא מומחה לרשתית לצורך קורלציה קלינית. בברכה - ד"ר הלל גרייפנר מומחה לניתוחי רשתית - זגוגית וקטרקט (vitreo-retinal & cataract surgery) מרפאה ותיאום ניתוחים – 08-9760247

מנהל פורום ניתוחי רשתית וניתוחי עיניים משולבים