אי הרכבת משקפי שמש לאחר הרחבת אישונים

דיון מתוך פורום  ניתוחי רשתית וניתוחי עיניים משולבים

04/04/2023 | 22:07 | מאת: NOT_FOUND

שלום עשיתי לפני חודשיים כמעט הרחבת אעשונים אצל רופא דרך כללית הוא בדק את העיניים ללא הרחבת אישונים בדק שהכל בסדר ואכן הכל היה בסדר אמי שאלה אם בכל זאת אפשר לעשות הרחבה.. לאחר כ 2 דקות הוא הזליף לי טיפות לעיניים טיפה בכל עין חומר כתום כזה ולאחר מכן טיפות מסוג אחר גם טיפה בכל עין לא אמר לי להמתין חצי שעה בחוץ לא כלום ישר בדק את העיניים ואמר שהכל בסדר לאחר שסיימתי אמר לי שאראה מטושטש חצי שעה לא אמר לי אפילו להרכיב משקפי שמש ומה שקרה זה שהתחלתי לראות בעיניים כמו מתוך זכוכית שבורה הרגשתי זגוגית כזו סוג של קריסטלים מטושטשים בעיקר מקרוב ומרחוק גם בקיצור לקח חודש וחצי עד שהטשטוש עבר כמעט ב 100 אחוז יש פה ושם טשטושים קטנים ויש לי בעיקר רגישות לאור ..אני אמחיש אני רואה את הפנסים של המכוניות והאוטובוסים גם ביון וגם בלילה כמו קרניים של שמש האם בגלל שיצאתי אחרי הרחבה עם משקפי שמש והורדתי אותם כדי לראות את האוטובוס זה מה שפגם לי בראייה ? מודאגת מאוד. עברו כבר חודשיים כמעט אשמח להסבר

לצערי אין לי הסבר, נראה שפשוט מדדו לך לחץ, הרחבת אישונים לוקחת לפחות רבע שעה.

מנהל פורום ניתוחי רשתית וניתוחי עיניים משולבים