אישון מורחב ולחץ עיני מוגבר

דיון מתוך פורום  ניתוחי רשתית וניתוחי עיניים משולבים

20/03/2023 | 18:36 | מאת: דנה

עברתי ניתוח להסרת דימום לפני חצי שנה ומאז האישון שלי נשאר מורחב והתחיל לחץ תוך עיני מוגבר 26 ממ"כ. מנסים להבין האם יש קשר לנזקי ניתוח. אשמח להסבר אבחנה של רופא רשתית: LE Pseudophakia, emblyopia LE S/P viterctomy for vitreous hemorrhage LE dilated pupil, ocular hypertension האישון השמאלי מורחב. באבחנה מבדלת: יתכן שהלת"ע עלה משנית לסגירה חלקית של הזווית, יתכן שעקב סטרואידים שלאחר הניתוח ויתכן גם עקב פגיעה ב long posterior ciliary nerve משנית ללייזר והרחבת האישון.

הפורום מיועד לשאלות ספציפיות - לא לתרגום.. מה השאלה? (בעניין רשתית, לא לחץ..)

מנהל פורום ניתוחי רשתית וניתוחי עיניים משולבים