קרעים חוזרים ברשתית . האם יש סכנה בליזר חוזר???

דיון מתוך פורום  ניתוחי רשתית וניתוחי עיניים משולבים

06/03/2023 | 12:17 | מאת: חני

לפני כ חודש גילו לי חור ברשתית לאחר שראיתי זבובים וטיפלו בלייזר. כעבור שבועיים, בביקורת גילו לי עוד חור ושוב עשו ליזר יותר נרחב. היום אני כשבוע אחרי ונראה לי שאני אואה שוב זבוב . האם ייתכן שיש לי עוד קרע נוסף??? והאם עכשיו זה יהיה גורלי ?? שוב חור, שוב ליזר??האם זה לא מזיק לעין בסופו של דבר לעשות שוב ודוב ליזר?? תודה על תשובה

ראיית FLOATERS - זבוב אינה בהכרח מעידה על קרע חדש. וכן הפוך - לא כל חור שנוצר מלווה בראיה כזו. לכן כדאי להבדק באופן שגרתי - ובמידה ונמצאין חורים הדורשים טיפ0ול - לטפל בהם.

מנהל פורום ניתוחי רשתית וניתוחי עיניים משולבים