ניתוח קטרקט בביח הלל יפה

דיון מתוך פורום  ניתוחי רשתית וניתוחי עיניים משולבים

03/12/2022 | 22:18 | מאת: מינה

שלום אני מבקשת לדעת האם אוכל להתקבל לניתוח קטרקט אצל דר הלל ,דרך המושלם או פלטינום אני תושבת חדרה. חברת קופ ח כללית.

מטרת הפורום היא לענות על שאלות בתחום ניתוחי רשתית - קטרקט וניתוחים משולבים. קביעת תורים בבית החולי ם - ניתן ליצור קשר על פי המספר המתפרסם באתר בית החולים https://hy.health.gov.il/?CategoryID=2227 בברכה בברכה - ד"ר הלל גרייפנר מומחה לניתוחי רשתית - זגוגית וקטרקט (vitreo-retinal & cataract surgery) מרפאה ותיאום ניתוחים – 052-8100644

מנהל פורום ניתוחי רשתית וניתוחי עיניים משולבים