ניתוח ויטרקטומי לאחר הפרדות רשתית

דיון מתוך פורום  ניתוחי רשתית וניתוחי עיניים משולבים

30/10/2022 | 18:08 | מאת: ראובן

לפני שלושה חודשים עברתי ניתוח ויטרקטומי לאחר בפרדות רשתית לפני כחודשיים עם התפוגגות חלק מהגז התחלתי לראות בעיין היום עדיין יש לי בועה שחורה קטנה בתחתית העיין בחודש האחרון יש לי בעיות בקרנית זיהום דלקת וארוזיה ועכירות. אני מטופל עם סטרואידים ואנטיביוטיקה (דוקסילין) הראייה בחודש האחרון גרועה אני רואה מסך לבן שמסתיר את הראייה מומחה הקרנית אמרו שחלקית זה בגלל הקרנית שאלתי היא איזה עוד סיבות יכולית לגרום לירידה כזאת בראייה בחודש האחרון לעומת חודשיים לפניו

בועה קטנה למטה - משארית של בועת הגז שלא נספגה במלואה. סיבות אפשריות למסך לבן - (מבחוץ פנימה9 - עכירות בקרנית קטרקט בעיה ברשתית (חלילה אם נפרדה שוב..) בברכה - ד"ר הלל גרייפנר מומחה לניתוחי רשתית - זגוגית וקטרקט (vitreo-retinal & cataract surgery) מרפאה ותיאום ניתוחים – 052-8100644

מנהל פורום ניתוחי רשתית וניתוחי עיניים משולבים