אחרי ניתוח רשתית אשמח לעצה

דיון מתוך פורום  ניתוחי רשתית וניתוחי עיניים משולבים

28/10/2022 | 01:39 | מאת: אבירם

שלום רב אני אחרי חודש וחצי של ניתוח היפרדות רשתית, הרשתית צמודה אבל עדיין נשאר נוזל בעין האם החדות ראייה תשתפר? האם נוזל מפריע לזה? אשמח להסבר בנושא תודה מראש

היי. חזרת הראיה תלויה בגורמים רבים, כגון - מיקון הנוזל - (נוזל מתחת למרכז הרשתית מפריע..) נוכחות קטרקט הפגיעה שקרתה למרכז הרשתית - במידה והיה מופרד לפני הניתוח (MACULLA OFF), ועוד. בקיצור - שאל את הרופא המנתח.. או גש לייעוץ. בברכה - ד"ר הלל גרייפנר מומחה לניתוחי רשתית - זגוגית וקטרקט (vitreo-retinal & cataract surgery) מרפאה ותיאום ניתוחים – 052-8100644

מנהל פורום ניתוחי רשתית וניתוחי עיניים משולבים