עין אדומה אחרי ניתוח קטרקט

דיון מתוך פורום  ניתוחי רשתית וניתוחי עיניים משולבים

26/10/2022 | 21:50 | מאת: אסף

שלום לאחר כחודשיים מניתוח קטרקט , וכ 9 חודשים מניתוח הפרדות רשתית + חיגור מאז ניתוח הקטרקט העין הייתה אדומה אך בשבוע האחרון נראה שהאודם התפשט בעין והוא בצבע עז יותר,אני לא מרגיש כאב נוסף והתחושה הכללית היא רגילה , האם עליי לפנות לרופא או שזה בגבולות הסביר ? יש לי תור ל oct ובדיקה עוד כשבועיים תודה

כמובן שלא ניתן לאבחן רק לפי התיאור - אך נשמע כדימום בלחמית, ללא כל משמעות רפואית, ולא מחייב פנייה דחופה לרופא.. בברכה - ד"ר הלל גרייפנר מומחה לניתוחי רשתית - זגוגית וקטרקט (vitreo-retinal & cataract surgery) מרפאה ותיאום ניתוחים – 052-8100644

מנהל פורום ניתוחי רשתית וניתוחי עיניים משולבים