Amd ראייה גלית ו עוותת בעין ימין

דיון מתוך פורום  ניתוחי רשתית וניתוחי עיניים משולבים

07/10/2022 | 13:38 | מאת: מיקי

מתה מפחד ואין מצב שיהיו לי חיים באם עיניי יפגעו. אובחנתי ב amd. אמרו יבש. אמרו רטוב אמרו רק עין אחת יבש. אמרו גן זריקות אמרו לא זריקות ובינתיים אני מתאבלת ומבועטת. מצב נפשי מתדרדר ממחשבות. איך ומה עושים? לר בגיל מופלג לאבד ראייה (65). תודה מראש.

קשה להבין מה בדיוק אמרו.. בכל מקרה - במידה ומדובר בניוון יבש - אין הרבה מה לעשות. ניוון רטוב - מחייב טיפול בזריקות במקרים בהם יש התלבטות - יש לחזור על צילום OCT בתדירות גבוהה, למשל לאחר חודש- ולבדוק שוב

19/10/2022 | 05:15 | מאת: Mamd

תודה על המענה.

מנהל פורום ניתוחי רשתית וניתוחי עיניים משולבים