הבהובים בזווית העליונה של עין שמאל

דיון מתוך פורום  ניתוחי רשתית וניתוחי עיניים משולבים

06/10/2022 | 20:01 | מאת: יהודית

היי אני בת 24.5 עם קוצר ראיה של קרוב ל7- בשתי העיניים. לפי שבוע בלילה חויתי משהו שקצת הלחיץ אותי לאחר שצפיתי במחשב, כשכיביתי אותו פתאום ראיתי הבהובים בזוית העליונה של עין שמאל, כאילו יש מולי פלורוסנט מקולקל שמהבהב (ראיתי את זה לא מול שדה הראיה אלא בזווית העליונה). זה היה לחצי דקה ולאחר שעצמתי את העין ושפשפתי זה הפסיק. שאלתי היא - קבעתי תור לרופא עיניים לעוד שבוע, האם זה יכול להמתין או שנצרכת בדיקה דחופה ? כמו"כ האם זה משהו אמור להדאיג ? אודה מאוד מאוד לתשובתכם חג שמח

הבזקים עשויים להיגרם מסיבות שונות - ואכן מומלץ להיבדק. על פי מה שתיארת - נראה שבדיקה תןך שבוע היא בהחלט מספיקה.

מנהל פורום ניתוחי רשתית וניתוחי עיניים משולבים