6 ימים לאחר ניתוח חיגור רשתית

דיון מתוך פורום  ניתוחי רשתית וניתוחי עיניים משולבים

04/09/2022 | 17:47 | מאת: סתיו

לפני 6 ימים עברתי ניתוח חיגור רשתית + ממה שאמרו לי הוסיפו קצת גז לעין לפני הניתוח לא ראיתי 70% מעין שמאל והשאר מאוד מטושטש מצד שמאל של השדה ראיה, לאחר הניתוח כרגע העין כבר נפתחה והאדימות יחסית ירדה (גלגל העין עדיין אדום) רואה מאוד מאוד מטושטש (אי אפשר באמת לראות כלום רק הבדלתי אור וצבע וגם לא בבירור בכלל) להערכתי הרשתית חזרה למקום כי לפני זה ראיתי הכל שחור ולא ראיתי הבדלתי צבע או משהו כזה השאלה שלי האם הגיוני שהראיה תשתפר לאט לאט או שהצפי היה שהשיפור היותר משמעותי יהיה לאחר הניתוח?

במידה ויש גז בעין - בכל מקרה הראיה מטושטשת עד שהגז נספג, לפחות ברובו. במידה והרשתית הייתה פרודה במרכזה - לעיתים למרות שחוזרת למקום אין חזרה מלאה של הראיה, ולעיתים השיפור הוא הדרגתי - אף מספר שבועות. וכמובן - במידה ולא נותח קטרקט - לעיתים מתפתח, וגם עשוי להפריע.. בברכה - ד"ר הלל גרייפנר מומחה לניתוחי רשתית - זגוגית וקטרקט (vitreo-retinal & cataract surgery) מרפאה ותיאום ניתוחים – 052-8100644

מנהל פורום ניתוחי רשתית וניתוחי עיניים משולבים