לאחר הוצאת שמן סיליקון

דיון מתוך פורום  ניתוחי רשתית וניתוחי עיניים משולבים

26/08/2022 | 08:29 | מאת: אליחי

לאחר הפרדות רשתית, שמו לי שמן סיליקון. שבוע שעבר עברתי ניתוח להוציא אותו. תוך כמה זמן העין חוזרת לעצמה למצב שיהיה קבוע? תוך כמה זמן הנוזל של העין מתמלא? מתי אפשר לעשות בדיקת ראייה למשקפיים? תודה

אין תשובה ברורה. במידה ועשו גם קטרקט - לחכות חודש + רק הוצאת שמן - אפשר לאחר שבועיים. צריך לזכור שהעיקר הוא מצב הרשתית - ולא תמיד לאחר היפרדות הראיה חוזרת למה שהיה.. גם שהרשתית במקום

02/03/2024 | 14:45 | מאת: שלמה

לפני שבועיים הוציאו לי שאת השמן סיליקון ותוך כדי ניתוח עשוי לי קטארט מישני (אחורי) אני רואה בעין אבל מאוד לא ברור כמה זמן זה אמור להשתפר אם בכלל? תודה

02/03/2024 | 14:48 | מאת: שלמה

שכחתי לציין שאני מירי פעם עדיין רואה ויכולים שחורים קטנים האם זה אמור להעלם? הרופא אמר לי שלא תמיד אפשר להוציא את הכל לפעמים נשאר משהו קטן האם אני יכול להיות רגוע אציין שבסוף החודש יש לי ביקורת אצל המנצח תודה שוב

מנהל פורום ניתוחי רשתית וניתוחי עיניים משולבים