קווים לא ישרים בלוח אמסלר

דיון מתוך פורום  ניתוחי רשתית וניתוחי עיניים משולבים

04/08/2022 | 14:00 | מאת: ארזה

בבדיקה סתמית שבדקתי את עצמי בלוח אמסלר , הבנתי שאני רואה קווים אנכיים לא ישרים בלוח .(בעין שמאל בלבד) לא יודעת כמה זמן זה ככה. כי רק אתמול הבחנתי בכך. מה זה אומר? על איזה בעיה עינית זה מצביע? האם יש לפנות בדחיפות רבה לרופא עיניים? (רשתית??) האם יש צורך ב _oct במקרה כזה, או בשדה ראיה? תודה

04/08/2022 | 14:02 | מאת: ארזה

מוסיפה שאני בת 66. תודה

כדאי קודם כל לפנות לרופא עיניים . עדיף בהקדם. לאחר בדיקת הרופא - קרוב לודאי שיהיה צורך להשלים גם צילום OCT בברכה - ד"ר הלל גרייפנר מומחה לניתוחי רשתית - זגוגית וקטרקט (vitreo-retinal & cataract surgery) מרפאה ותיאום ניתוחים - 08-9760247

י

16/08/2022 | 16:54 | מאת: ארזה

תודה דר. עשיתי כבר oct. ורופא כבר בדקאותי היום ואמר שאין שינוי מoct מלפני חצי שנה. ולעשות עוד חצי שנה שוב ולבוא לביקורת. הייתי מאוד נפחדת הבוקר אצלו. האם זה שאין שינוי ולבוא רק עוד חצי שנה אומר שכרגע זה בסדר? על מה עוד זה יכול להצביע? להערכתך אני יכולה להיות רגועה? תודה

מנהל פורום ניתוחי רשתית וניתוחי עיניים משולבים