קיבוע עדשה במקומה לאחר ניתוח קטרקט,ולאחר מכן ניתוח היפרדות רשתית

דיון מתוך פורום  ניתוחי רשתית וניתוחי עיניים משולבים

11/07/2022 | 21:40 | מאת: אבי

שלום,אני עברתי ניתוח קטרקט,ולאחר מכן גם ניתוח היפרדות רשתית,במהלך הביקורת נאמר לי כי העדשה הקיימת אינה יושבת במקום,אני עתיד לעבור בקרוב ניתוח בעניין הזה,השאלה שלי איך מתבצע,או מה אופן תהליך הניתוח ,כמה זמן הניתוח ,וכמה זמן תקופת ההחלמה לאחר הניתוח תודה מראש

שאלה מורכבת, ולצערי לא ניתן לענות - אלא בקווים כללים. 1. העיקר הוא מצב הרשתית - ויש לוודא כי הניתוח לקיבוע העדשה יתבצע בטכניקה שתהיה בעל הסיכו הנמוך ביותר לפגוע ברשתית. 2. קיימות טכניקות רבות ומגוונות, לכל אחת יתרונות וחסרונות. החלק בקיבוע העדשה, דרך החלפתה , ולכל דבר וריאציות רבות. כדאי וחשוב לדבר עם הרופא המנתח מראש, כדי לשמוע ממנו מה הטכניקה בה הוא מיומן, ומה הוא מתכנן לעשות, וכן מה החלופות - יתרונות וחסרונות. רפואה שלמה ד"ר הלל גרייפנר [email protected] תיאום ייעוצים וניתוחים - 052-8100644

מנהל פורום ניתוחי רשתית וניתוחי עיניים משולבים