ניתוח ויטרקטומיה ושימוש בגז

דיון מתוך פורום  ניתוחי רשתית וניתוחי עיניים משולבים

27/05/2022 | 20:27 | מאת: טלי

שלום רב, לאחותי (40) עשו ניתוח ויטרקטומיה עקב אבחון של היפרדות רשתית, עכשיו יומיים לאחר הניתוח היא אינה רואה בעין כלל. הייתה בביקורת ונאמר לה שזה נובע מהגז ששמו לה בעין לאחר הניתוח. האם הגיוני שהיא כלל לא רואה בעין לאחר הניתוח עקב בועת גז או שיש לברר את זה לעומק?

27/05/2022 | 20:28 | מאת: טלי

טרם הניתוח, בביקורת של יום אירי נאמר לה שהניתוח עבר בהצלחה. אם כך מדוע היא לא רואה בעין?

אכן כל זמן שיש גז בעין - לא רואים טוב. נקווה שכאשר יספג - תחזור הראיה.. סבלנות.

מנהל פורום ניתוחי רשתית וניתוחי עיניים משולבים