פגיעת לייזר ברחוב.

דיון מתוך פורום  ניתוחי רשתית וניתוחי עיניים משולבים

23/05/2022 | 16:11 | מאת: עמית

לפני יום כאשר עמדתי ברמזור באור יום, ילדים כיוונו עליי לעבר השמשה לייזר ירוק ממרחק של כ 60 מטר, הרגשתי אור פוגע בעין אבל לא בצבע ירוק רק אור בעין עובר, אותה עין כאובת וקצת שורפת, האם יש צורך לפנות למיון? בדיקות מחשש לנזק בלתי הפיך? חדות הראייה לא ירדה. הבנתי שיכול לפגוע בראייה היקפית אבל מה הסיכוי?

מבט ישיר למצביע לייזר עשוי לגרום פגיעה ברשתית. מתבטא בירידה בחדות הראיה, לא בצריבה. מניח שזה לא קרה אצלך.. בכל מקרה - אין מה לעשות.. חוץ מלתעד, או לתבוע נזיקין - אם יש ממי.

01/06/2022 | 14:51 | מאת: יעקב

האם ניתן לאבחן פגיעה פוטו- תרמית/כימית מקרינת לייזר רק דרך Oct או גם דרך הרחבת אישוניים בבדיקה רגילה?

מנהל פורום ניתוחי רשתית וניתוחי עיניים משולבים