פלוטרס בעיין מבקש עזרה

דיון מתוך פורום  ניתוחי רשתית וניתוחי עיניים משולבים

19/04/2022 | 20:25 | מאת: ניב

שלום אני בן 47 מליפני כמעט 3 חודשים התחיל לי 2 נקודות שחורות שבא והולך לאחר בדיקה הרופא קבע פלוטרס והבדיקה תקינה מאז חיי השתנו לקחתי את זה מאוד קשה כול היום אני חושב על זה לפעמים נעלם וחוזר האם יש סיכויי שזה יעלם ומתיי אני חולם לחזור לתפקד ללא הבעיה שציינתי אם אפשר התייחסות ואם יש סיכויי לטוב תודה רבה רבה

הממצא של ה- FLOATERS מאד נפוץ, ובהנחה שאכן הבדיקה לא הראתה בעיה- אז לא מצריך טיפול. מרבית האנשים - מתרגלים, ברמה שזה כלל לא מפריע בחיי היום-יום. יש כאלא שלא מתרגלים.. המלצתי - תנסה להתעלם, ולתת לזמן לעשו את שלו. במידה ולאחר זמן - חצי שנה -שנה עדיין אתה מרגיש שזה ממש משגע אותך - יש פתרונות כירורגיים. בברכה - ד"ר הלל גרייפנר מומחה לניתוחי רשתית - זגוגית וקטרקט (vitreo-retinal & cataract surgery) מרפאה ותיאום ניתוחים - 08-9760247

25/04/2022 | 10:24 | מאת: ניב

תודה רבה רק כעת שמתי לב לתשובתך תודה רבה לך

מנהל פורום ניתוחי רשתית וניתוחי עיניים משולבים