אחרי ניתוח ויטרקטומי

דיון מתוך פורום  ניתוחי רשתית וניתוחי עיניים משולבים

14/04/2022 | 22:53 | מאת: איריס

שלום. לפני חודשיים עברתי ניתוח ויטרקטומי לסגירת חור מקולרי עם קילוף. לפני שבוע עשיתי צילום Oct. אבקש הסבר לתוצאות הצילום: קונטוור פובאלי קיים. סגירה של חור מקולרי עם אי סדירות ברצף שכבות רשתית פובאלית. אי רגולריות ברמת ה rpe. ללא עדות לנוזל תת או תוך רשתי. תודה

הניתוח הצליח - החור נסגר. היתר - מעיד שיש חשש לנזק מסויים לרשתית - יש לחכות בסבלונות ולקוות שיהיה שיפור בראיה בברכה - ד"ר הלל גרייפנר מומחה לניתוחי רשתית - זגוגית וקטרקט (vitreo-retinal & cataract surgery) מרפאה ותיאום ניתוחים - 08-9760247

מנהל פורום ניתוחי רשתית וניתוחי עיניים משולבים