ניתוח קילוף ממברנה וקטרקט

דיון מתוך פורום  ניתוחי רשתית וניתוחי עיניים משולבים

29/03/2022 | 12:30 | מאת: סמי

היי, לאחר חבלה קהה בעין. מציין שכבר עברתי ניתוח ויטרקטומי והרישתית כבר הוצמדה. אך עקב החבלה נוצר ממברנה על המקולה. עברתי ניתוח ERM מהמקולה וקטרקט משולב, לא החדירו גז כיוון שהרישתית צמודה, אך כן הוזרק סטרואידים בעין. כרגע לא רואה כלום. האם הדבר הגיוני? אני לחוץ מאוד (בן 29)

לא ברור כמה זמן עבר מהניתוח. גם לא כתבת מה הייתה חדות הראינה לפני הניתוח - אני מבין שיש רקע קודם של חבלה, והיפרדו רשתית, כך שבהחלט לעיתים פוטנציאל הראיה מראש אינו טוב. בנוסף - לעיתים לאחר ניתוח, ובפרט קטרקט - יש בצרך בקרנית , שמפריעה לראיה. ברוב המקרים - הבצקת חולפת לאחר זמן. בקיצור - במקום לנחש, מומלץ להיבדק.. בברכה - ד"ר הלל גרייפנר מומחה לניתוחי רשתית - זגוגית וקטרקט (vitreo-retinal & cataract surgery) מרפאה ותיאום ניתוחים - 08-9760247

מנהל פורום ניתוחי רשתית וניתוחי עיניים משולבים