ניתוח ויטרקטומי לחור מקולרי

דיון מתוך פורום  ניתוחי רשתית וניתוחי עיניים משולבים

12/02/2022 | 13:01 | מאת: אילנה

שלום. יש לי חור מקולרי בעין בקוטר 219 מיקרון. בהתחלה היה למלרי במשך ארבע שנים ובחודש האחרון הפך לחור מלא. אני עומדת לעבור ניתוח ויטרקטומי. השאלה האם זה נחשב חור גדול ? מהם סיכויי הצלחה לניתוח במצב זה? בת 72. תודה

זהו חור קטן, וסיכוי ההצלחה של הניתוח מצויינים. במידה ועדיין לא עברת ניתוח קטרקט בעין זו - כדאי לשקול ניתוח משולב. בברכה בברכה - ד"ר הלל גרייפנר מומחה לניתוחי רשתית - זגוגית וקטרקט (vitreo-retinal & cataract surgery) מרפאה - 08-9760247 תיאום תורים וניתוחים – 052-8100644 דוא"ל: [email protected]

12/02/2022 | 19:41 | מאת: אילנה

תודה על תשובתך המהירה והמעודדת

13/02/2022 | 07:23 | מאת: אילנה

שלום. רציתי בבקשה לשאול עוד שאלה. בבדיקת oct כתוב - ללא עדות למשיכה ויטראלית. האם פרוש הדבר שאין צורך לבצע קילוף בזמן הניתוח? תודה

מנהל פורום ניתוחי רשתית וניתוחי עיניים משולבים