עפעף שלא נפתח בבוקר

דיון מתוך פורום  ניתוחי רשתית וניתוחי עיניים משולבים

08/02/2022 | 20:16 | מאת: חן

שלום יש לי כבר תקופה ארוכה (מספר חודשים) תופעה של עפעף כבד שלוקח לו זמן להיפתח בבוקר.כלומר עין שמאל פתוחה ועין ימין נשארת סגורה ולאחר רק כמה רגעים היא נפתחת במאמץ. גם במצב של עייפות- בעין ימין העפעף פשוט מתחיל להיסגר באופן לא רגיל פניתי לרופא עיניים אך טוען שאין משהו שנראה לעין וגם לא עלה משהו בבדיקת עיניים. חייבת לציין שלאחרונה מרגישה שזה קצת מחמיר אך הרופא לא ראה כלום ולא יודעת האם להמשיך לבדוק את זה האם יש צורך לפנות לנוירולוג בנושא?

כן. וכן לרופא משפחה - לבדוק ולשלול מחלה שנקראת מיאסטניה גרביס.

מנהל פורום ניתוחי רשתית וניתוחי עיניים משולבים