פיתרון לדיפלופיה נמשכת

דיון מתוך פורום  ניתוחי רשתית וניתוחי עיניים משולבים

01/02/2022 | 18:54 | מאת: אמיר

שלום רב אני סובל כבר שנתיים מכפל ראייה קבוע שלא נעלם כאשר אף אחת מהעיניים מכוסה ולא משתנה עם כיווני מבט שונים וזה אותו דבר במבט מקרוב ומרחוק .היתי אצל נוירואופתלמולוג שאיבחן דיפלופיה מונוקולרי ואחרי שבדק אותי בדיקה נוירולוגית ואף שלח ל MRI שהיה תקין, אמר לי שזה לא בעיה שקשורה לפזילה ושזה קשור לבעיה ברפרקציה ובדרך כלל ניתן לתקן באמצעות משקפיים או עדשות מגע מתאימות.הלכתי לאופטומטריסט והוא לא מצליח לסדר את הבעיה וגם במיפוי קרנית הכל תקין והוא כותב שבדיקה אורטופטית תקינה ויש רק מיופיה גבוהה במיוחד משמאל והוא נתן לי עדשות מגע שלא פתרו את הבעיה .מה יכול להיות הבעיה ואיך פותרים אותה תודה רבה

אכן הממצאים שאתנה מתאר אינם ממקור נוירולוגי - אלא כנראה ממקור עייני - כגון קטרקט. ניתן להגיע לבדיקה .. בברכה - ד"ר הלל גרייפנר מומחה לניתוחי רשתית - זגוגית וקטרקט (vitreo-retinal & cataract surgery) מרפאה - 08-9760247 תיאום תורים וניתוחים – 052-8100644 דוא"ל: [email protected]

מנהל פורום ניתוחי רשתית וניתוחי עיניים משולבים